Ammattilainen
Maa
LED-Lampen

KYLLÄSTYTTÄÄKÖ HUONO VALAISTUS?

PARAS VAIHTAA LEDVANCE OSRAM LED-LAMPPUIHIN.

LEDVANCEN OSRAM-LED-LAMPUT – VERKKOKATSAUS 2020/2021

Entistäkin enemmän kohokohtia – entistäkin parempaa valaistusta!

Loistavaa apua valaistusprojekteihin: Tutustu uusiin ammattilaisille tarkoitettuihin kohokohtiin!

Valaistusalan ammattilaisena teet joka päivä parhaasi, jotta asiakkaidesi odotukset täyttyvät ja jopa ylittyvät. Juuri tässä tarjoamme aktiivista tukea! Haluamme esitellä uuden, täysin uudistetun ja laajennetun LED-lamppujen valikoiman.

Valikoima on suunniteltu ja kehitetty monenlaisiin käyttötarkoituksiin: teollisuuteen, toimistoon, vähittäismyyntiin, kiinteistönhallintaan, pysäköintihalleihin ja ulkotiloihin.

Löydä uudet apurisi täältä – ne tarjoavat erinomaisen energiatehokkuuden, monia innovatiivisia toimintoja, houkuttelevan rakenteen ja pitkäikäistä LED-valolaatua parhaimmillaan.

LED-lamput perinteisillä kuvuilla

LED-LAMPPUJA KLASSISEN MUOTOISINA

KLASSINEN MUOTOILU JA MODERNIT OMINAISUUDET

LED-lamput perinteisillä kuvuilla
LED-lamput perinteisillä kuvuilla

LEDVANCE tarjoaa kattavan malliston LED-lamppuja, joissa on perinteisten lamppujen ja halogeenilamppujen ulkonäkö ja tunnelma niin mattana kuin kirkkaina kokolasisina versioina. Tarjolla on CLASSIC A, B ja P, GLOBE sekä innovatiivisella filamenttitekniikalla varustetut VINTAGE 1906 -lamput: LED CLASSIC -valikoimamme täyttää käytännössä kaikki tarpeet. Uudet lamput tarjoavat voittoisan yhdistelmän entistäkin paremmalla värintoistolla (Ra ≤ 95), laadukkaalla työn jäljellä ja erinomaisella teknologialla.

Uutta tuotevalikoimassa: ”Sata lasiin” – edellisellä valaistuskaudella esittelimme monia uusia tuotteita klassisen muotoisina. Jatkamme samalla linjalla. Esimerkkinä on OSRAM PARATHOM Classic A 150 DIM: Ulkoa päin se näyttää aivan klassiselta hehkulampulta. Sisään on kuitenkin kätketty huippumoderni himmennettävä LED-teknologia, jonka wattiteho tuottaa erittäin suuren valaistusvoimakkuuden ja jonka käyttöikä on jopa 25 000 tuntia.

LED-heijastinlamput

LED-KOHDELAMPUT

KRISTALLINKIRKASTA ETUA

LED-heijastinlamput
LED-heijastinlamput

LED-kohdelamppujemme uusimmalla sukupolvella on helppo korvata perinteiset halogeenilamput. Valikoimasta tekee erityisen houkuttelevan se, että viime kauden tapaan kaikki kohdelamput on valmistettu laadukkaasta kokolasista.

Uutta tuotevalikoimassa: OSRAM PARATHOM PAR16 on ihanteellinen vaihtoehto perinteisille verkkojännitteisille halogeenilampuille. Kokolasinen kohdelamppu tekee vaikutuksen erinomaisella valon laadulla ja värintoistolla (Ra ≤ 97). Saatavana uudessa lasimuotoilussa ja värintoistolla Ra ≤ 97: OSRAM PARATHOM MR16. Se on täydellinen vaihtoehto perinteisille pienjännitteisille halogeenikohdelampuille. Vaihtaminen on nopeaa ja turvallista molemmilla lampuilla – aseta vain paikalleen ja kytke käyttöön.

LED-putket

LED-VALOPUTKET

AIKAANSA EDELLÄ

LED-putket
LED-putket

Entistäkin parempi valikoima, parempi laatu, parempi suorituskyky: Tutustu suorituskykyisten ja energiatehokkaiden LED-valoputkien uusimpaan sukupolveen!

Uutta tuotevalikoimassa: Huipputekniikkaa erittäin kestävässä muodossa: OSRAM SubstiTUBE PRO Ultra Output T8 EM ja OSRAM SubstiTUBE Connected Advanced Ultra Output T8 EM tarjoavat vaikuttavan suojauksen rikkoutumista ja särkymistä vastaan, alhaisen valon välkkymisen ja toistuvan kytkennän kestävyyden. Taipuminen ei ole mahdollista niiden lasitekniikan ansiosta. Älykäs OSRAM SubstiTUBE Connected voidaan yhdistää langattomasti ZigBee 3.0:n kautta esimerkiksi uuteen LEDVANCE Connected Sensor -tunnistimeen. Se tukee myös ZigBee 3.0 -standardia ja yhdistää liikkeen ja hämärän tunnistamisen. Lisäetua projektien ongelmatonta toteutusta varten: kaikkien projektien asennus on helppoa ja yksinkertaista.

Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput

ERITYISOMINAISUUKSIA SISÄLTÄVÄT LAMPUT

HYVÄÄ VALOA LISÄOMINAISUUKSILLA

Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput
Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput

Asiakkaiden odotusten täyttäminen viimeistä yksityiskohtaa myöten: Erityisominaisuuksia sisältävät LED-lamppumme inspiroivat asiakkaitasi älykkäillä ratkaisuilla. Otetaan esimerkiksi THREE STEP DIM. Tässä suositussa LED-lampussa on kolme kirkkaustasoa painikkeen napsautusta kohti – 15, 45 ja 100 prosentin kirkkaus. Valikoimaan sisältyvät myös: LED-lamput, joissa on integroitu GLOWdim, hämärätunnistin ja Active & Relax -ominaisuus.

Erikois-LED-lamput

LED-LAMPUT ERITYISKÄYTTÖÖN

MUKAUTETTU ERITYISTAPAUKSIIN

Erikois-LED-lamput
Erikois-LED-lamput

LEDVANCE tarjoaa myös innovatiivisia ja energiatehokkaita LED-vaihtolamppuja moniin erityiskäyttötarkoituksiin, ja niitä on saatavilla monissa eri muodoissa ja kantamalleissa. Tarjoamme lukuisia innovaatioita erityisesti tässä segmentissä.

Uutta tuotevalikoimassa: LED-tehoa monipuolisesti! OSRAM PARATHOM SLIM LINE R7s, OSRAM LED SPECIAL T SLIM DIM ja OSRAM PARATHOM SPECIAL T26. Uudet lamput antavat sinulle erityisen kompaktit ja laadukkaat LED-vaihtoehdot design-valaisimiin, ompelukoneisiin, jääkaappeihin ja muihin erikoissovelluksiin. Jopa perinteiset pienloistelamput voidaan vaihtaa helposti ja ilman uudelleenjohdotusta – esimerkiksi OSRAM DULUX F-LED -lampuilla. Ulkotilojen segmentissä OSRAM HQL LED PRO korvaa HID-lamput täydellisesti – sen uusi muoto soveltuu ihanteellisesti katuvalaistukseen ja se säästää jopa 79 prosenttia enemmän energiaa perinteisiin elohopeahöyrylamppuihin verrattuna.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa