Building KnowLEDge: Kuinka paljon voin säästää OSRAM LED-lamppujen avulla?

Video: Säästövinkkejä

LED-lamput kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset hehkulamput, ja ne kestävät huomattavasti pitempään. Mutta kuinka paljon voin oikeasti säästää käyttämällä nykyaikaisia ja tehokkaita lamppuja?

Yhden LED-lampun avulla voit säästää noin 15 euroa vuodessa

LED-lamput maksavat itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa

LED-lamput ovat yhä kalliimpia kuin vanhat hehkulamput tai halogeenilamput. Mutta jo muutaman kuukauden kuluttua nykyaikaisen LED-lampun ostosta voit säästää rahaa. Syy: LED-valot ovat huomattavasti perinteisiä hehkulamppuja energiatehokkaampia. Etenkin jos tarvitset valoa melko usein ja pitkään tai etenkin talvella, voit säästää rahaa melko nopeasti.

Ei mikään ihme: Aiempi 100 watin lamppu korvataan 13 watin LED-lampulla ja perinteinen 75 watin lamppu 9 watin LED-lampulla. Säästöpotentiaali on huomattava. Lisäksi laadukkaat LED-lamput kestävät huomattavasti pitempään kuin perinteiset hehkulamput. Siksi lamppuja ei tarvitse ostaa usein.

Jännittäviä esimerkkejä nykyaikaisesta LED-valaistuksesta

Erityisen suuren säästöpotentiaalin mahdollistavat LED-lamput

LED SUPERSTAR CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 9 wattia

Tämä lämmin valkoinen, himmennettävä ja himmeä LED-lamppu SUPERSTAR CLASSIC A 60 syttyy ilman lämpenemisaikaa, kuluttaa vain 9 wattia virtaa ja korvaa minkä tahansa perinteisen 60 wattia kuluttavan hehkulampun.

LED Superstar Classic A60, 9 W, lämmin valkoinen, E27, himmeä

LED Star PAR16 35, 2,6 W, lämmin valkoinen GU10

LED STAR PAR 16 35

LED-heijastinlamppu – 2,6 wattia

Tyylikäs LED-heijastinlamppu STAR PAR 16 35 vakuuttaa lämpimällä valkoisella valonvärillään ja erinomaisella energiatehokkuudellaan. Se korvaa perinteiset GU4-kantaiset halogeenilamput, joiden virrankulutus on 35 wattia.