Building KnowLEDge: Kuinka voin luoda kotoisan tunnelman käyttämällä LED-lamppuja?

Video: Oikean tunnelman luominen

Räätälöi kotisi valaistus ja luo oikea tunnelma OSRAM LED-lampuilla. Himmennintä käyttämällä saat OSRAM LED GLOWdim -lamppujen avulla kotiisi mukavan lämpimän himmennetyn valon, kun on aika rentoutua. Ja jos käytössäsi ei ole himmennintä, voit asentaa OSRAM Duo Click DIM -lampun ja saada himmennettyä valoa helposti katkaisinta painamalla. Samalla hyödyt energiaa säästävästä LED-tekniikasta!

Oikean tunnelman luominen kotiin

Lue, kuinka voit muuttaa tunnelmaa himmentämällä LED-lamppusi

Ennen kaikki oli miellyttävämpää? Ei pidä paikkaansa. Vanhoilla kunnon hehkulampuilla saatiin aikaan melko miellyttävä tunnelma.

Mutta LED-lamppujen uusimman polven erityinen, lämmin valkoinen valo on silkkaa rentoutumista! GlowDIM ja Duo Click DIM saavat sen aikaan.

Jännittäviä esimerkkejä nykyaikaisesta LED-valaistuksesta

Tuotevinkki: Himmennettävät LED-lamput

LED SUPERSTAR GLOWdim CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 10 wattia

Himmennettävä LED-lamppu SUPERSTAR GLOWdim CLASSIC A 60 korvaa perinteisen 60 watin lampun ja tuottaa miellyttävää lämmintä valkoista valoa. Siinä on E27-kierrekanta, ja se on yhteensopiva muiden GLOWdim-tuotteiden kanssa täysin ongelmitta.

LED Superstar Classic A75 9 W, lämmin valkoinen, E27, himmeä

LED SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 8,5 wattia

Lämmin valkoinen SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A on himmennettävä ja erittäin energiatehokas, kuten kaikki muutkin SUPERSTAR-sarjan LED-lamput. Tässä lampussa on täysin erityistä sen kaksivaiheinen himmennettävyys, joka toimii helposti napsauttamalla säädintä kaksi kertaa. Se korvaa perinteisen lampun, jonka virrankulutus on 60 wattia.