Building KnowLEDge: Mikä OSRAM LED-lamppu korvaa vanhan lamppuni?

Video: Vaihto-opas

LED-lamput korvaavat kaikenlaisia perinteisiä valonlähteitä. Ne ovat energiatehokas ja nykyaikainen vaihtoehto vanhoille hehkulampuille tai halogeenilampuille. Mutta mikä LED-lamppu korvaa aiemman lamppuni?

LED-lamput vanhojen lamppujen täysin vastaavina korvaajina

LED-lamppuja kaikilla wattitehoilla ja värilämpötiloilla

Oikeilla LED-valoilla voit korvata olemassa olevat lamppusi täysin ongelmitta. Voit tietenkin käyttää olemassa olevia valaisimia edelleen uusilla LED-lampuilla. OSRAM-tuotevalikoima on yksi suurimmista ja löydät oikeat valaistusratkaisut lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Vaihda vanhat sähkösyöpöt lamppusi yhtä kirkkaisiin energiatehokkaisiin LED-lamppuihin, jotka kuluttavat äärimmäisen vähän energiaa verrattuna perinteisiin lamppuihin ja tuottavat erinomaisen laadukasta valoa.

Jännittäviä esimerkkejä nykyaikaisesta LED-valaistuksesta

LED-lamput erinomaisina täysin yhteensopivina korvaajina

LED STAR CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 8 wattia

Tämä lämmin valkoinen ja energiaa säästävä LED-lamppu STAR CLASSIC A 60 kuluttaa vain 8 wattia virtaa ja korvaa perinteisen 60 wattia kuluttavan hehkulampun. Siinä on E27-kierrekanta.

LED Star Classic A60, 8 W, lämmin valkoinen, E27, kirkas

LED Star Classic B40, 5,7 W, lämmin valkoinen, E14, himmeä

LED STAR CLASSIC B 40

Pienoiskynttilän muotoinen LED-lamppu – 5,7 wattia

Tämä pienoiskynttilän muotoinen himmeä LED-lamppu STAR CLASSIC B 40 vakuuttaa lämpimällä valkoisella valonvärillään. Se korvaa esimerkiksi perinteiset kattokruunujen lamput, joiden virrankulutus on 40 wattia ja joissa on E14-kierrekanta.