Building KnowLEDge: Missä ja miten voin käyttää LED-lamppuja?

Video: Käyttömahdollisuuksia

LED-lamppuja voidaan käyttää monilla eri alueilla. Sinun tarvitsee vain huomioida oikea lampputyyppi ja tarvittavat valon tekniset arvot. Mitä ne ovat?

Oikea LED-valo: Aina ja kaikkialla

LED-lamput: erittäin joustavia ja lähes jokaiseen valaistustarpeeseen sopivia

Jokaisessa kodissa on useita ja hyvin erilaisia valaistusvaatimuksia. OSRAM LED-lamppujen avulla saat oikean tuotteen lähes mihin tahansa valaistustarpeeseen. Olipa kyse keskittymisen parantamisesta tai kodikkaasta, kirkkaasta, laajasäteisestä tai kohdennetusta valosta – löydät

lähes aina parhaan mahdollisen tuotteen. Jokaiseen huoneeseen. Aina täydellisesti valovaatimuksen mukaan sovitettuna. Aina energiatehokas ja laadukas.

Jännittäviä esimerkkejä nykyaikaisesta LED-valaistuksesta

LED-lamppuja erilaisiin valaistusvaatimuksiin

LED SUPERSTAR CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 9 wattia

Himmeän ja viileän valkoisen SUPERSTAR CLASSIC A 60 -LED-lampun virrankulutus on vain 9 wattia. Se syttyy ilman lämpenemisaikaa ja korvaa perinteiset lamput, joissa on E27-kierrekanta ja joiden virrankulutus on 60 wattia.

LED SUPERSTAR Classic A60, 9 W, viileä valkoinen, E27, himmeä

LED Retrofit Classic B25 4 W, lämmin valkoinen, E14, hehkulanka

LED RETROFIT CLASSIC B 25

Pienoiskynttilän muotoinen LED-lamppu – 4 wattia

Uusi upea malli: Tämä pienoiskynttilän muotoinen LED-lamppu RETROFIT CLASSIC B 25 tuottaa miellyttävän lämmintä valkoista valoa innovatiivisen LED-hehkulankansa avulla. Se korvaa esimeriksi perinteiset kattokruunujen lamput, joiden virrankulutus on 25 wattia.