Building KnowLEDge: Mitä LED-vaihtoehtoja voin käyttää, jos haluan mukauttaa valot tunnelman mukaan?

Video: Valoa, joka seuraa kulloistakin mielialaasi

Erilaiset tehtävät ja tunnelmat edellyttävät erilaista valaistusta kotona – esimerkiksi viileämmän värinen valo sopii hyvää keskittymistä vaativiin tehtäviin ja lämpimämmän värinen valo luo kotoisamman tunnelman päivän päätteeksi – mutta tähän mennessä kodin valaistus ei ole varsinaisesti mahdollistanut tätä joustavuutta. OSRAM LED Relax & Active 2-in-1 -lamppujen avulla voit nyt vaihtaa helposti kahden valovärin välillä kotonasi yksinkertaisesti normaalia valokatkaisinta painamalla. Ja koska ne ovat LED-lamppuja, ne ovat tietenkin erittäin tehokkaita ja energiaa säästäviä.

Anna valon seurata mielialaasi

Tutustu LED-lamppuihimme, jotka mukautuvat mielialaasi

Tähän asti yhdellä lampulla on voitu saada aikaan vain yhtä valon väriä – valaistustekniikasta riippumatta. LED-lamppujen uusin sukupolvi on huomattavasti joustavampi!

Yhdellä valokatkaisimen napsautuksella voit vaihtaa valotunnelmaa välittömästi viileän valkoisen ja lämpimän valkoisen välillä. Huippukätevää!

Jännittäviä esimerkkejä nykyaikaisesta LED-valaistuksesta

Tuotevinkki: Kaksi valon väriä sisältävät LED-lamput

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 8 wattia

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE on aivan uusi himmennettävä lamppu, joka voi vaihtaa valon värin lämpimän valkoisen ja viileän valkoisen välillä. Se korvaa perinteisen lampun, jonka virrankulutus on 60 wattia ja jossa on E27-ruuvikanta.

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED-heijastinlamppu – 5 wattia

Ainutlaatuinen LED RELAX & ACTIVE PAR 16 korvaa halogeenilamput ja voi lisäksi vaihtaa valon värin lämpimän valkoisen ja viileän valkoisen välillä. Energiatehokkaan LED-tekniikan ansiosta sen virrankulutus on vain 5 wattia, jolla se voi korvata perinteiset 50 watin halogeenilamput.