Building KnowLEDge: Mitkä LED-lamput näyttävät aivan vanhoilta hehkulampuilta?

Video: Vanhan oloiset LED-lamput

OSRAM LED Retrofit -lamppujen mallistossa on useita eri muotoja, kirkkauksia ja kantoja, joten nyt voit löytää helposti energiatehokkaan LED-lampun, joka näyttää ja tuntuu samalta kuin vanhat hehkulamppusi. Lampulla on retrohenkinen ulkomuoto, mutta lisäksi energiaa säästävän LED-tekniikan hyödyt. Saatavana on myös täysin lasisia OSRAM LED-heijastinkohdelamppuja, jotka näyttävät täysin perinteisiltä halogeeniheijastinkohdelampuilta.

Vanhoilta lampuilta näyttävät LED-lamput

Me kutsumme niitä nimellä Retrofit

Tähän asti LED-lampuille on ollut tunnusomaista erinomainen energiatehokkuus, pitkä käyttöikä ja kestävyys. Mutta näyttävätkö ne lisäksi kauniilta? Kyllä vain!

LED-lamppujen uusin sukupolvi edustaa nyt tyylikästä ulkomuotoa ja ajatonta muotoilua. Valikoimassamme on trendikäs retrohenkinen ulkomuoto, LED-hehkulankamalli sekä kattava täyslasinen mallisto.

Jännittäviä esimerkkejä nykyaikaisesta LED-valaistuksesta

Tuotevinkki: Perinteisiltä lampuilta näyttävät LED-lamput

LED RETROFIT CLASSIC A 60

Klassisen muotoinen LED-lamppu – 6 wattia

Lämmintä valkoista valoa tuottava LED-lamppu RETROFIT CLASSIC A 60 korvaa perinteisen lampun, jonka virrankulutus on 60 wattia. Innovatiivisen hehkulankatyyppisen LED-lampun ansiosta se on erinomainen katseenvangitsija.

LED RETROFIT CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR PAR 16 35

LED SUPERSTAR PAR 16 35

LED-heijastinlamppu – 3,1 wattia

LED-heijastinlamppu SUPERSTAR PAR16 tuottaa lämmintä valkoista hyvän olon valoa, ja lisäksi se on himmennettävä. Siinä on lasikotelo, ja se korvaa perinteiset 35 watin halogeenilamput helposti.