Yksilöllistä tyyliä moderneilla LED-lampuilla.

Tutustu erittäin kattavaan tuotevalikoimaan, todistettua valon laatua ja kiinnostavasti muotoiltuja lamppuja.

Enemmän LED-lamppuja kuin koskaan: laaja LED-lamppujen mallisto tarjoaa nyt mielenkiintoisen valikoiman tuotteita monenlaisiin valaistusvaatimuksiin sekä lukuisia hienoja innovaatioita.

LED-lamput laadukkaina kokolasisina malleina

Näyttää hyvältä ja antaa tunnelmaa: loistava kokolasinen mallisto on täällä!

Kokolasiset LED-lamput

Nykyaikaiset, erittäin tehokkaat LED-lamput tyyliteltynä hehkulampun näköisiksi – loistavaa muotoilua. Laadukkaasta lasista ja uusilla LED-hehkulangoilla. Näitä ns. Retrofit-lamppuja voi käyttää erityisesti silloin, kun varjostin ei peitä lamppua alleen, esimerkiksi kattokruunuissa. Retrofit-lamppuja on saatavana useana eri mallina, erilaisilla ja erikokoisilla kannoilla varustettuina sekä eri tehoisina ja eri valonvärilämpötiloilla. Tutustu nyt; mahdollisuuksia on enemmän kuin koskaan!

LED-sisustuslamput, joissa on sitä jotain

Oikea tunnelma riippuu valosta. Korosta sisustusta valoilla!

LED-sisustuslamput

Värillistä valoa tunnelmallisiin kesäiltoihin puutarhassa tai häikäisemätöntä valoa kylpy- tai vaatehuoneeseen: klassisesti muotoilluissa korkealaatuisissa LED-sisustuslampuissa on uusinta LED-filamenttitekniikkaa, ja ne antavat kodillesi erityisen säväyksen. Kokeile!

Upeat Vintage Edition 1906 -LED-retrolamput

Monipuolinen valikoima vintage-muotoja, modernia tekniikkaa, kaunista valoa ja energiatehokkuutta

Vintage Edition 1906 -LED-lamput

Retrohenkisesti muotoillut, upean valon antavat Vintage Edition 1906 -malliston nykyaikaiset LED-retrolamput tuottavat vanhanaikaisiin hehkulamppuihin verrattuna viisi kertaa korkeamman valotehon, jopa 80 % energiansäästön ja jopa 25 000 tunnin käyttöiän.

Lue lisää

Upeilla lisäominaisuuksilla varustetut LED-lamput

Helppoa ja fiksua: LED-lampuissa on nyt lisäominaisuuksia. Sisäänrakennettu liike- tai hämärätunnistin, RGB-värin valinta kaukosäätimellä tai valonsävyn vaihto kaksoispainalluksella

Lisätoimintoja sisältäviä LED-lamppuja

LED-lamppujen uusimmassa sukupolvessa on sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi sisäänrakennettu liike- tai hämärätunnistin, RGBW-kaukosäädin helppoon värin ja värilämpötilan säätöön sekä valaistuksen tunnelman muuttaminen helposti painalluksen avulla. Ohjaa valaistustasi omien toiveidesi mukaan.

Lue lisää

LED-valoputket: huippuluokan korvaava lamppu loisteputkille

Energiatehokas ja kestävä vaihtoehto T8-loisteputkille

LED-putket

Käytätkö yhä loisteputkia? Kun sellainen rikkoutuu seuraavan kerran, kannattaa harkita siirtymistä LED-valoputkiin. Säästät energiakustannuksissa noin 70 % ja saat välkkymättömän valon. Uudet LED-valoputket sopivat erinomaisesti kuristinta tai elektronisia liitäntälaitteita (CCG ja ECG) käyttävien T8-loisteputkien korvaamiseen. Vaihtaminen on erittäin helppoa eikä vaadi uudelleenjohdotusta.

Kaikki LED-valoputkistamme

LED-erikoislamput

LED-tehoa erityiskohteisiin

LED-erikoislamput

Huippuluokan tehoa, kestävyyttä ja pitkää elinikää: nykyaikaisen LED-valaistustekniikan ominaisuudet pääsevät oikeuksiin vaativissa valaistuskohteissa. Uusien lamppumallien ja laajennetun valikoiman myötä tarjoamme kattavan valikoiman innovatiivisia LED-valaistustuotteita erilaisiin valaistuskohteisiin.

LED-valaistuksen kiehtova maailma

Inspiroidu erilaisista LED-tarinoista