Mikä on kuuminta juuri nyt: Yhdeksän uusinta LED-trendiä

LED-valot ovat nykyaikaisin valonlähde, ja ne tarjoavat monenlaisia hyötyjä. Katso, mikä inspiroi sinua.

Kuinka monta LED-trendiä tarvitaan vaihtamaan lamppu? Nykyisin yhä useammat siirtyvät LED-valoon voidakseen hyödyntää kekseliäitä mahdollisuuksia ja säästääkseen energiaa. Tutustumme uusimpiin innovaatioihin, jotka mullistavat kotien ja pihojen valaistusta – katso mitkä voisivat sopia sinun tyyliisi!

Valaistusta älypuhelinsovelluksen kautta

Trendi 1: Sitä varten on olemassa sovellus!

Kiintymyksemme älypuhelimiin näyttää jatkuvan. Yhä suurempi osuus päivittäisestä elämästämme on järjesteltävissä käyttämällä tätä laitetta, jota ilman harvoin poistumme kotoa, eikä valaistus ole tässä tapauksessa poikkeus. Tarvitset vain oikean sovelluksen, langattoman yhteyden / Internet-pilvipalvelun, ohjauskeskuksen (esim. LEDVANCE Gateway) ja älykkäitä LED-tuotteita. Voit säätää kotisi valaistusta milloin tahansa ja mistä tahansa käsin. Vinkki: kannattaa varmistaa ensin, ettei ketään ole sisällä!

Trendi 2: Mukauta koko kotisi valaistusmaailmaa

Nyt voit esiohjelmoida koko kotisi ja pihasi valaistusmaailman. Olipa kyse ”lomatilasta” (jolloin valot syttyvät ja sammuvat satunnaisesti ja luovat vaikutelman siitä, että joku on kotona) tai ”juhlatunneista” (oikean tunnelman luomiseksi hyvää illanviettoa varten), voit pyyhkiä valaistuksen pois tehtävälistastasi.

Mukautettu valaistus

RGB-värivalaistus

Trendi 3: Mullista kotisi värimaailma

Sinun ei tarvitse sisustaa uudelleen, jos haluat lisätä hieman väriä seiniin. Koska LED-valo voidaan määrittää tuottamaan melkein mikä tahansa haluttu näkyvän valon spektri, kotien ja pihojen värituunaus on yhä suositumpaa. Sininen maanantai? Punainen tiistai?

Trendi 4: Valaise pieniä tiloja

LED-valojen hyllyikä on pitkä – miksi et siis lisäisi niitä hyllyihisi? LED-nauhoilla ja -köysillä voit valaista kotisi ja pihasi joka nurkan: vaatekaapeista ja pöytälaatikoista päivänvarjoihin ja portaikkoihin. Nämä joustavat, pienet ja säädettävät nauhat ovat usein leikattavissa sopivaan kokoon ja kiinnitettävissä itseliimautuvalla teipillä. Olisiko aika tuoda valoa keittiön kaappien perukoillekin?

LED-valonauha

Biologinen valo

Trendi 5: Terveelliset valovaihtoehdot

Valo ei välttämättä heti tule mieleen terveydestä puhuttaessa. Kuitenkin valolla on tärkeä tehtävä. LED-tekniikkaa yhdistetään yhä enemmän tieteellisiin ihmiskeskeisiin menetelmiin keskittymisen parantamiseksi ja nukkumistapojen täydentämiseksi. Onko sinun vaikea nousta sängystä aamuisin? Kokeile auringonnousua jäljittelevää valaistusta, joka auttaa heräämään luonnollisemmalla tavalla.

Trendi 6: Liity retromuotoilun uuteen tulemiseen

Koko ajan virtuaalisemmassa maailmassa kaipaamme nostalgiaa, ajatonta muotoilua ja autenttisuutta. Olemme kuitenkin oppineet odottamaan tehokkuutta ja käytännöllisyyttä. Kun nykyaikaiset digitaaliset innovaatiot pyrkivät palaamaan vintage-muotoiluun, LED Edison -tyyliset lamput ovat erinomainen tapa lisätä menneen ajan tunnelmaa kotiisi energiatehokkaalla tavalla. Ne tarjoavat parhaat puolet kummastakin maailmasta.

LED-retrovalaistus

LED-ulkovalaistus

Trendi 7: Pidennä kesää ulkovalaistuksen avulla

Monet tuntevat sen synkän tunteen, kun illat alkavat lyhentyä. Onneksi valon ei pitäisi olla enää esteenä, kunhan muistat pukeutua lämpimästi. Koska LED-lamput ovat erittäin kestäviä ja niiden käyttöikä on pitkä ja koska ne siksi tarvitsevat erityisen vähän hoitoa, voimme viipyä ulkona pitempään.

Trendi 8: Valoa, joka oppii tuntemaan sinut

Ne tietävät mistä pidät ja ne tietävät mitä sytytät. Älykkäät LED-tuotteet ovat valaistusinnovaation loistava johtotähti. Ne voivat oppia, miten niitä käytetään, ja alkaa sitten muokata käyttäytymistään käyttäjiensä miellyttämiseksi. Jättääkö joku kotonasi aina valot palamaan? Se ei ole enää ongelma! Älykkäitä valaistuksenhallintajärjestelmiä käytettäessä valot voivat sammua automaattisesti, kun huoneessa ei ole ketään.

Älykkäät LED-lamput

LED-energiansäästöt

Trendi 9: Hyvä uutinen on se, että nämä trendit eivät käy kukkarollesi…

LED-valot auttavat alentamaan kokonaisenergiankulutusta ja ylläpitokustannuksia. Niiden käyttöikä on vaihtoehtoisia tuotteita pidempi, ja niistä on tullut myös halvempia ostaa. Näyttää siltä, että kaikki uusimmat muotivirtaukset eivät välttämättä ole kalleimpia saatavissa olevia vaihtoehtoja!