LED-retrolamppu

Kiehtova muotoilu: Erinomaisen tyylikäs LED-hehkulamppu

OSRAM LED-lamput ovat muotoiluesineitä. Uusi LED RETROFIT -tuotesarjamme edustaa tyylikästä retromuotoilua. LED-hehkulangat tuovat vahvasti mieleen vanhojen kunnon hehkulamppujen hehkulangat. Todellinen katseenvangitsija!

OSRAM LED-lampuilla voit lisäksi tuoda nykyaikaista valaistusmuotoilua kotiisi. Nauti LED-valaistusratkaisujemme lämpimästä valkoisesta valosta ja erittäin joustavista käyttömahdollisuuksista. Anna luovuutesi säteillä!

LED RETROFIT

Tyylikkäästi hehkulampun näköiset LED-lamput

Ajaton muotoilu yhdistyy innovatiiviseen tekniikkaan uudessa LED RETROFIT -LED-hehkulamppumallistossa. Tyylikkäät LED-valonlähteet tuottavat erittäin tehokasta ja miellyttävää valoa. Nämä upealta näyttävät ja tuntuvat täyslasilamput sopivat ihanteellisesti kattokruunuihin ja muihin avoimiin valaisimiin.

LED RETROFIT

Jännittäviä valaistusmahdollisuuksia tyylikkäillä LED-lampuillamme

Nykyaikainen kaunotar klassisena mallina

Nykyaikainen kaunotar klassisena mallina

Sopii täydellisesti kattokruunuissa käytettäväksi

LED RETROFIT -lamput mahdollistavat tyylikkäät ja vaikuttavat valaistusratkaisut, jotka näyttävät upeilta. Lämmin valkoinen 2 700 kelvinin värilämpötila luo miellyttävän valotunnelman, korostaa kotisi muotoilua ja arkkitehtuuria ja on osaltaan luomassa nykyaikaista ja tyylikästä tunnelmaa.

Tyylikkäät LED-lamput, joissa on panostettu muotoiluun, täyslasia