Uusia ominaisuuksia sisältävät LED-lamput

Uusia jännittäviä ominaisuuksia sisältävät nykyaikaiset LED-lamput

Loistavia valoideoita nykyaikaiseen ja ympäristöystävälliseen kotiin

LED STAR+ MOTION SENSOR

Reagoi liikkeisiin

LED STAR+ MOTION SENSOR

Valoa vain siellä, missä olet: LED STAR+ MOTION SENSOR ‑lampun integroitu liiketunnistin reagoi liikkeisiin nopeasti. Se syttyy ja sammuu automaattisesti ja antaa heti täyden valotehon ilman lämpenemisaikaa. Käytännöllinen ja energiatehokas ratkaisu erityisesti käytäviin, portaisiin tai autotalleihin.

LED STAR+ HD LIGHTING

Näe kotisi vihdoin todellisissa väreissä

LED STAR+ HD LIGHTING

Tätä parempi LED-valon laatu on tuskin mahdollinen: LED STAR+ HD LIGHTING -lamput edustavat innovaatiota puhtaimmillaan. Niille on ominaista erittäin korkea valon laatu, jota tuskin löydät muualta. Niiden värintoistoindeksi (CRI) on 90, mikä tarkoittaa täysin realistisena toistuvaa valoa HD-laatuisena. Vihdoinkin voit erottaa tummansiniset ja mustat sukat toisistaan!

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

Upea LED-valo kaukosäätimellä

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

Ei vain laiskureille – valoa kaukosäätimellä: Sanotaan, että jokainen askel laihduttaa hiukan. Mutta eikö olisikin yksinkertaisesti paljon mukavampaa, jos voisit säätää valaistusta kaukosäätimellä? Monia LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL ‑lamppuja, jotka ovat saatavana LED-spottivaloina ja LED-lamppuina klassisena tai kynttilän muotoisena, voidaan käyttää tällä tavalla. Voit säätää valon värilämpötilaa tai valita värikkäitä korostusvärejä joko 15 valmiin värin joukosta tai dynaamisesti RGB-valaistuksen kautta.

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

Lämpimästä valkoisesta viileään valkoiseen valoon yhdellä napsautuksella

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

Erittäin kätevä: Voit muuttaa koko valaistustunnelman yhdellä napsautuksella – LED STAR+ RELAX & ACTIVE -LED-lamppujen avulla. Painamalla valokatkaisinta saat lämmintä valkoista valoa, jonka valoväri on 2 700 kelviniä. Se sopii kotoisiin ja rentouttaviin iltatunteihin kahden kesken tai koko perheen tai ystävien kanssa.

Jos haluat aktivoivampaa ja kirkkaampaa valoa, sinun tarvitsee vain sammuttaa valo ja sytyttää se uudelleen kolmen sekunnin kuluessa, niin saat automaattisesti valoa, jonka värilämpötila on 4 000 kelviniä. Se sopii erityisen hyvin siivoamista varten tai kun ulkona on todella pimeää.

LED STAR+ GLOW DIM

Lämpimästä valkoisesta erittäin lämpimään valoon himmentimen avulla

LED STAR+ GLOW DIM

Lämmin valkoinen valo on jo erittäin kotoisaa ja miellyttävää. Se on lähes kuin vanhan kunnon hehkulampun valoa. Mutta LED STAR+ GLOW DIM on nyt todella rento. Tarvitset vain himmentimen, niin voit himmentää vielä yhden askeleen verran 2 700 kelvinistä 2 000 kelviniin. Tulos: lisää mukavuutta rentoihin tunteihin kotona.

LED STAR+ DUO CLICK DIM

Himmennystä ilman himmennintä

LED STAR+ DUO CLICK DIM

Kaikissa huoneissa ei ole himmennintä. Haluaisitko kuitenkin saada tunnelmasta kotoisan nopeasti? LED STAR+ DUO CLICK DIM tekee siitä todella helppoa. Paina valokatkaisinta kerran, niin valo syttyy täydellä valoteholla. Mutta jos napsautat painiketta kaksi kertaa, LED-lamppu syttyy 30 %:lla täydestä valotehosta. Lyhyesti:

  • 1 napsautus = 100 % valotehosta
  • 2 napsautusta = 30 % valotehosta

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

Lisää turvaa kotiisi integroidun himmennystunnistimen avulla

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

Ovatko turvallisuus ja energiatehokkuus sinulle tärkeitä? LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR sisältää integroidun tunnistimen, joka sytyttää ja sammuttaa lämpimän valkoisen LED-lampun automaattisesti ennalta määritetyn ympäristön kirkkaustason mukaan. Se on käytännöllinen ratkaisu energiaa säästävään sisä- ja ulkovalaistukseen.

Myös valaisimet, jotka eivät tue tätä toimintoa, syttyvät pimeän tullen ja varmistavat turvallisuuden LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR avulla. LED-lamppu sopii mihin tahansa E-27 –kantaan ja korvaa 60 tai 40 watin lampun (vaihtelee malleittain). Tehokkuus nousee jopa 85 %.