Uusia ominaisuuksia sisältävät LED-lamput

Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput

Uusia jännittäviä ominaisuuksia sisältävät nykyaikaiset LED-lamput

Loistavia valoideoita nykyaikaiseen ja ympäristöystävälliseen kotiin

LED on paljon muutakin kuin loistavaa ja erittäin tehokasta valoa: Monien uusien tuotteidensa myötä LEDVANCE esittelee nyt, millaisia kiehtovia – ja erittäin helppokäyttöisiä – mahdollisuuksia LED-tekniikka luo nykyisin.

OSRAM Relax & Active

Lämpimästä valkoisesta viileään valkoiseen valoon yhdellä napsautuksella

Erittäin kätevä: Voit muuttaa koko valaistustunnelman yhdellä napsautuksella – OSRAM Relax & Active -LED-lamppujen avulla. Painamalla valokatkaisinta saat lämmintä valkoista valoa, jonka valoväri on 2 700 kelviniä. Se sopii kotoisiin ja rentouttaviin iltatunteihin kahden kesken tai koko perheen tai ystävien kanssa.

Jos haluat aktivoivampaa ja kirkkaampaa valoa, sinun tarvitsee vain sammuttaa valo ja sytyttää se uudelleen kolmen sekunnin kuluessa, niin saat automaattisesti valoa, jonka värilämpötila on 4 000 kelviniä. Se sopii erityisen hyvin siivoamista varten tai kun ulkona on todella pimeää.

OSRAM Glow DIM

Lämpimästä valkoisesta erittäin lämpimään valoon himmentimen avulla

Lämmin valkoinen valo on jo erittäin kotoisaa ja miellyttävää. Se on lähes kuin vanhan kunnon hehkulampun valoa. Mutta OSRAM Glow DIM on nyt todella rento. Tarvitset vain himmentimen, niin voit himmentää vielä yhden askeleen verran 2 700 kelvinistä 2 000 kelviniin. Tulos: lisää mukavuutta rentoihin tunteihin kotona.

OSRAM Duo Click DIM

Himmennystä ilman himmennintä

Kaikissa huoneissa ei ole himmennintä. Haluaisitko kuitenkin saada tunnelmasta kotoisan nopeasti? OSRAM Duo Click DIM tekee siitä todella helppoa. Paina valokatkaisinta kerran, niin valo syttyy täydellä valoteholla. Mutta jos napsautat painiketta kaksi kertaa, LED-lamppu syttyy 30 %:lla täydestä valotehosta. Lyhyesti:

  • 1 napsautus = 100 % valotehosta
  • 2 napsautusta = 30 % valotehosta

OSRAM Daylight Sensor

Lisää turvaa kotiisi integroidun himmennystunnistimen avulla

Ovatko turvallisuus ja energiatehokkuus sinulle tärkeitä? OSRAM Daylight Sensor sisältää integroidun tunnistimen, joka sytyttää ja sammuttaa lämpimän valkoisen LED-lampun automaattisesti ennalta määritetyn ympäristön kirkkaustason mukaan. Se on käytännöllinen ratkaisu energiaa säästävään sisä- ja ulkovalaistukseen.

Myös valaisimet, jotka eivät tue tätä toimintoa, syttyvät pimeän tullen ja varmistavat turvallisuuden OSRAM Daylight Sensorin avulla. LED-lamppu sopii mihin tahansa E-27 –kantaan ja korvaa 60 tai 40 watin lampun (vaihtelee malleittain). Tehokkuus nousee jopa 85 %.