Olohuone, jossa halogeenilamppuja

Halogeenilamput

Loistava valon laatu, yhdenmukainen valoteho ja luonnollinen värintoisto

Laaja ja loistavan laadukas tuotevalikoima

Loistava valon laatu, yhdenmukainen valoteho ja luonnollinen värintoisto (Ra = 100) ovat halogeenilamppujen tyypillisiä ominaisuuksia. OSRAM-halogeenilampuilla on kuitenkin ylimääräinen ja ratkaiseva hyöty: Laadukkaan jalokaasuksenonin ja muiden teknisten muutosten ansiosta ne ovat kestävämpiä kuin tavalliset hehkulamput ja halogeenilamput.

Laaja valikoima, huippulaatu: OSRAM-halogeenilamppumallisto on hyvä argumentti. Selkeän luokittelun ansiosta löydät oikean lampun nopeasti myyntipisteessä ilman apua.

Klassisen muotoiset halogeenilamput, joissa kierrekanta

OSRAM HALOGEN CLASSIC -halogeenilamput, joissa on E14- tai E27-kierrekanta, mahdollistavat kaikki hehkulamppuvalon hyödyt ja enemmänkin.

  • Heti 100 % valotehosta
  • 100-prosenttisesti himmennettävä
  • Lampun käyttöikä jopa kaksinkertainen tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna

Halogeenilamput, joissa GU4- tai GU10-kanta

OSRAM-valikoimassa on laadukkaita halogeenilamppuja, joissa on GU4- tai GU10-kanta. Ne sopivat kaikkiin tarpeisiin seuraavissa laatuluokissa:

  • HALOGEN SUPERSTAR: Luonnonvaroja säästävät halogeenilamput tuottavat loistavaa valoa vaativalle asiakkaalle. Ne kestävät matalajännitteisten lamppujen osalta jopa kaksi kertaa niin kauan kuin tavalliset halogeenilamput.
  • HALOGEN STAR: Luonnonvaroja säästävät halogeenilamput tuottavat loistavaa valoa hintatietoiselle asiakkaalle – kätevissä kahden lampun pakkauksissa.

Loistavat hyödyt: OSRAM-halogeenilamput kumoavat kaikki ennakkoluulot

Halogeenilampuista tehdään monia vääriä olettamia:

”Halogeenilamppuja on saatavana vain GU10-kantaisina”

Olipa kyse yöpöydän valoista, suurista pöytälampuista tai ylöspäin suuntaavista lattiavalaisimista: Kierrekantaiset OSRAM-halogeenilamput tuottavat ihanteellisen valon monenlaisissa tutuissa valaisinmalleissa.

”Halogeenilamput kuumenevat huomattavasti”

OSRAM HALOGEN CLASSIC -lamput eivät kuumene yhtään enempää kuin tavalliset hehkulamput. Lampun sisemmän kuvun (polttimon) innovatiivinen suunnittelu rajoittaa hehkulangasta ulospäin säteilevää lämpöä. Siksi ulompi kupu ei kuumene niin paljon.

”Halogeenilamput tarvitsevat aina muuntajan”

OSRAM-halogeenilamppuja on saatavana suur- ja pienjännitekäyttöön. Korkeajännitteiset lamput sopivat käytettäviksi suoraan verkkovirralla (230 V). Vain pienjännitelamput, joiden käyttöjännite on 6 V, 12 V tai 24 V, on kytkettävä muuntajaan.

”Halogeenilamput tuottavat viileää valoa”

OSRAM HALOGEN CLASSIC -lamput luovat saman miellyttävän valaistustunnelman kuin perinteiset hehkulamput.

”Halogeenilamput eivät ole niin ympäristöystävällisiä”

OSRAM-halogeenilamput eivät sisällä elohopeaa. Lamput voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana täysin ongelmitta.

”Halogeenilamppuja ei voi himmentää”

Kaikki OSRAM-halogeenilamput voidaan himmentää portaattomasti nollasta sataan prosenttiin.