Loistelamppuja autotallissa

Loistelamput

Suuri valoteho, pitkä käyttöikä, erinomainen luotettavuus ja alhainen energiankulutus

Monenlaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin

Loistelamput ovat yksi käytetyimmistä valonlähteistä maailmassa. Innovatiivisia lamppuja, kuten OSRAM LUMILUX, on saatavana erilaisissa muodoissa, jotka mahdollistavat monenlaisia suunnitteluvaihtoehtoja. Loistelamppujen keskeiset hyödyt ovat suuri valoteho, pitkä käyttöikä, erinomainen luotettavuus ja alhainen energiankulutus.

Eri valon värien ansiosta asiakkaasi pystyvät aina valitsemaan juuri oikean lampun kattavasta OSRAM-valikoimasta omaan yksilölliseen valaistustarpeeseensa.

OSRAM LUMILUX Cool White -valon väri on tarkoitettu luonnollista päivänvaloa varten ja LUMILUX Warm White on tarkoitettu kodin tunnelmavalaistusta varten, joten saatavana on oikea valon väri monenlaisiin käyttökohteisiin. OSRAM-valikoimassa on lisäksi värillisiä loistelamppuja kekseliäitä ja sisustuksellisia valaistusratkaisuja varten. Erikoisvalovärit BIOLUX ja FLUORA sopivat erityisesti pienten eläinten kasvattamiseen tai kasvien kasvun edistämiseen.

Loistelamppuvaloa eri muodoissa:

T8 ja T5 sekä pyöreät ja U-malliset lamput

OSRAM-loistelampuille on tyypillistä pitkä käyttöikä, alhainen virrankulutus ja erinomainen hinnan ja suorituskyvyn suhde. Testattu lampputekniikka käsittää T5-putkimaisia loistelamppuja (∅ 16 mm), T8-putkimaisia loistelamppuja (∅ 26 mm) sekä erikoismuotoisia lamppuja (pyöreitä ja U-mallisia).

  • T8-putkimaiset loistelamput ovat edullinen ratkaisu sekä kaupalliseen että yksityiseen käyttöön, ja niitä on saatavana myös erityisvalonväreinä
  • T5-putkimaisille loistelampuille on tunnusomaista erinomainen tehokkuus ja pitkä käyttöikä
  • Pyöreät lamput jakavat valoa erittäin tasaisesti niiden muodon ansiosta
  • U-malliset lamput sopivat erityisesti tilaa säästäviin ja edullisiin valaistusratkaisuihin

Eläimet ja kasvit: Loistelamppuja erityiskäyttöä varten

  • BIOLUXin valon väri 965 on täydellinen pienten eläinten suojien valaistukseen
  • FLUORAn valon väri 77 on ihanteellinen kasvien terveellistä kasvua varten