Tietoja LEDVANCEsta

Tietoja Ledvancesta

LEDVANCE lyhyesti

LEDVANCE on maailman johtava innovatiivisten valaistustuotteiden ja älykkäiden, verkkoympäristössä toimivien valaistusratkaisujen (Smart Home) valmistaja. Se on OSRAMin toiminnan jatkaja ja yhdistää perinteisen yleisvalaistuksen moderneihin, uraauurtaviin valaistustekniikoihin.

LEDVANCEn toiminnan perustana ovat luotettavat, pitkäkestoiset asiakassuhteet ja tehokas jakeluverkosto, jolla se tavoittaa laajan asiakaskunnan ja markkinat ympäri maailman. Yleisen valaistusalan, nousussa olevien teknologioiden ja muuttuvien tarpeiden tuntemuksensa avulla Ledvance voi toteuttaa niin suorien kuin välillisten asiakkaiden erityiset ja yksilölliset vaatimukset.

Yrityksellä on noin 9 000 työntekijää, toimintaa yli 120 maassa ja sen tilivuoden 2014/15 liikevaihto oli 2 miljardia euroa. LEDVANCE on kaikissa toimipaikoissaan ympäri maailman sitoutunut toimimaan vastuullisesti asiakkaitaan, työntekijöitään, liikekumppaneitaan, yhteiskuntaa ja ympäristöä kohtaan.

Maaliskuussa 2017 LEDVANCE myytiin kiinalaiselle konsortiolle, johon kuuluu sijoitusyritys IDG Capital Partners (IDG), kiinalainen valaistusalan yritys MLS Co., Ltd. (MLS) ja finanssisijoitusyritys Yiwu State-Owned Assets Operation Center (Yiwu). Mukana olevat yritykset pyrkivät yhdessä luomaan maailman johtavan valaistusalan yrityksen. LEDVANCE ja MLS (konsortion strateginen kumppani) täydentävät toisiaan hyvin niin maantieteellisesti kuin tuotevalikoiman puolesta. Kaupan myötä molemmat yritykset pääsevät hyötymään merkittävästi suuremmasta myynti- ja jakeluverkostosta sekä synergiaeduista, jotka luovat pohjan yhteiselle menestykselle.

Lisätietoja

Strateginen päätös: lamppuliiketoiminta yhden katon alle

Tähän saakka OSRAM sisälsi kaksi erilaista keskeistä liiketoimintamallia. Se halusi kehittää molempia malleja keskittymällä niihin selkeämmin. Sen vuoksi OSRAM jakoi liiketoimintansa kahdeksi selkeästi erilliseksi yritykseksi.

  • OSRAM = räätälöidyt, innovatiiviset valaisutekniikat ja -ratkaisut.
  • LEDVANCE = lamput, älykotituotteet ja valaisimet ammattilaisille ja kuluttajille.

LEDVANCE on nopeampi, ketterämpi ja joustavampi itsenäisenä yrityksenä ja tuotemerkkinä. Voimme rakentaa vakaan ja luotetun perinnön pohjalle mutta toimia silti itsenäisesti ja tavoittaa jatkossa täyden potentiaalimme tarkan, erottuvan ja ainutlaatuisen profiilimme avulla.

Lisätietoja